Ons Team

Bureau voor Excellence wordt sinds 2001 aangestuurd door Angelien Landstra in partnership met een netwerk van hoog gekwalificeerde trainers, coaches en consultants. Wij delen onze passie voor zeer hoge betrokkenheid met onze opdrachtgevers, overtuigend bewezen executive coaching en leiderschapsprogramma’s waarin ervaringsleer centraal staat.

Wij zijn gespecialiseerd in veranderprogramma’s rondom leiderschapsontwikkeling, teambuilding, conflictmanagement en communicatie.

Angelien heeft ruim 23 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties om vanuit passie en integriteit  een diepgaande en positieve impact te hebben op de medewerkers, hun werkplek en de samenleving waardoor zij meer en beter presteren. Zowel nationaal als internationaal werkt zij met Raden van Bestuur, directies en management in verschillende sectoren van het bedrijfsleven, zorg en overheid. Ze is internationaal geschoold en gekwalificeerd Ontological Coach (ICF standards, MCC level), MBTI® practioner trainer, Business Communications trainer (CAPS Methodology), Lencioni Teamwork facilitator® en consultant voor verschillende psychologische denkmodellen.

Daarnaast heeft zij de ImpactMethode© ontwikkeld. Een bijzonder krachtige aanpak waar deelnemers gegarandeerd een shift leren maken in denken en handelen.

"Coachen en Faciliteren gaat verder dan enkel het creëren van een aha-moment. Met alleen rationeel inzicht ben je er nog niet. De inzichten fysiek en emotioneel integreren levert de daadwerkelijke verandering in gedrag".

Angelien Landstra
Claudia Kranefuss
Claudia Kranefuss
Rob vreede
Rob Vreede
Jacomijn
Jacomijn Kruisbrink
Maud-Kleuskens
Maud Kleuskens