Blended Learning

Dit didactische concept is de samensmelting tussen de klassikale (face-to-face) training en online leer activiteiten, waarbij elk element het onderlinge leereffect aanmoedigt versterkt.

Onze Blended Learning is hét middel om de verdiepingsslag van klassikale trainingen te kunnen maken.

‘Effectiviteit vergroten en kosten besparen’

Waarom juist onze Blended Learning?

Kies niet voor ons omdat we ‘iets met online leren doen’, maar omdat wij met de Leadership Solutions Academy in staat zijn de aandacht vast te houden met inhoudelijke programma’s die deelnemers direct kunnen integreren in de dagelijkse praktijk van het werk.

De perfecte mix van de verschillende leerinterventies, onze leerFLOW, is de kracht van de Academy en biedt onder andere persoonlijke aandacht, aantrekkelijke interactie, hulp op alle gewenste momenten, samen leren en toch in je eigen tempo, micro- en macro learnings en diverse senior trainers die de organisatie bijstaan en de face-to-face verdiepingsslag met de deelnemers kunnen maken.

Voor bedrijven

Voor diverse branches hebben wij een aantal unieke leertrajecten ontwikkeld die volledig op maat worden aangeboden via ons moederbedrijf Leadership Solutions. 

 

Voor individuen

Wil je jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren en doet jouw organisatie nog niet met ons mee, dan kun je via onze open source route alle trainingen volgen.