ImpactMethode©

‘werken en leven vanuit veerkracht en overvloed, ongeacht de omstandigheden’

Op papier lijkt alles simpel, de praktijk is vaak weerbarstiger. Met onze ImpactMethode® creëren we een omgeving waarin leren door ervaring centraal staat. Met de combinatie van ervaringsleer, theorie, praktische tools, opdrachten en intervisie, benut je de belangrijkste leermogelijkheden die jou bewust maken van al je mogelijkheden. Wij schuwen daarbij niet om te benoemen wat tot nu toe onbenoemd is gebleven en jou zowel vanuit zakelijk als persoonlijke perspectief te inspireren tot de extra stap die tot nu toe niet is gezet.

Alleen ervaren trainers & facilitators met een bewezen trackrecord zijn in staat met deze methode te werken.

De collega’s van Bureau voor Excellence zijn daarop geselecteerd.

Het succes van de ImpactMethode® is onder andere ontsproten aan de persoonlijke en zakelijke lessen die Angelien in haar leven mee kreeg. De kern hierin is veerkracht en vanuit overvloed in het hier en nu kunnen werken en leven, ongeacht de omstandigheden. 

 In deze methode wordt gewerkt met de drie belangrijkste facetten van jou als persoon die bepalen hoe jij de situaties om je heen beoordeeld en erop reageert:

Met de ImpactMethode® draaien we onder andere aan deze knoppen en leren jou om zelf de regie over je leven te voeren en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.

Tell me and I forget, teach me and I remember, involve me and I learn.

Benjamin Franklin​